Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

COLLECTIES

Maak van het leven een feest: Jump in the sky! Een zilveren sieraad uit deze collectie van Naturings heeft het thema lucht. Houd je van veren en veertjes, dan is een zilveren sieraad uit deze collectie een stijlvolle eye-catcher.


Bekijk direct de collectie: Jump in the skyBlijf met beide benen op de grond: Get down to earth! Een zilveren sieraad uit deze collectie heeft het thema aarde, zo vind je hier een zilveren sieraad in de vorm van een blad. Maar ook een zilveren sieraad met de grillige vorm van een tak.


Bekijk direct de collectie: Get down to earth
Waardeer de kleine dingen: Pick a flower! Een zilveren sieraad met een bloem geeft een romantische look. Bekijk hier de hele collectie, en vind jouw favoriete zilveren sieraad met bloem.


Bekijk direct de collectie: Pick a flowerDurf er helemaal voor te gaan: Take a deep dive! Een zilveren sieraad uit deze collectie herken je aan het thema zee. Zo vind je hier een zilveren sieraad in de vorm van een schelp, maar ook koraal is gebruikt als inspiratiebron voor een prachtig zilveren sieraad.


Bekijk direct de collectie: Take a deep diveMaak het jezelf soms niet te moeilijk: Keep it simple! In deze collectie vind je mooie basics; een zilveren sieraad dat je makkelijk kunt combineren met een ander zilveren sieraad.


Bekijk direct de collectie: Keep it simple