Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Over Naturings


Het concept van Naturings zit al jaren in mijn hoofd, en is begonnen met een bezoek aan het atelier van Anneke Schat in Amsterdam in mijn eerste jaar op de Vakschool Schoonhoven in 1992.
Daar zag ik haar sieraden collectie "gras", die, zoals het zich laat raden, "grassprieten" waren.
Verwonderd dat iets alledaags zo mooi in zijn eenvoud kon zijn heeft mij dit gegrepen en eigenlijk nooit meer losgelaten.

Sindsdien werd ik blijvend geïnspireerd door al het kleine en fijne wat de natuur ons laat zien met zijn vormen, kleuren en constructies. Al ga je alleen maar kijken bij de boom in de straat, je zal versteld staan hoe bijvoorbeeld dat takje ontspringt uit de stam, hoe de structuur van de bast is en hoe dat schattige mos zijn plekje heeft gevonden op de zuidwest kant van de boom (in de BeNeLux althans).

Na de opleiding tot goudsmid/ondernemer heb ik nog de opleiding tot juwelier en meestergraveur gevolgd op de Vakschool in Schoonhoven. Na heel wat jaren als handgraveur gewerkt te hebben in Nederland en België, begon het goudsmeden weer te kriebelen met deze webwinkel als resultaat. Momenteel hou ik mij voornamelijk bezig met het ontwerp en kwaliteit, om de simpele reden dat er helaas maar 24 uur in een dag zitten.

Ik hoop dat ik met de collectie Naturings sieraden mensen kan inspireren om te kijken naar Moeder Aarde met een andere blik, want de natuur, daar moeten we zuinig op zijn!

Show dit met een sieraad van Naturings, want....
Nature never goes out of style!

Liefs Daphne